Voorouderspreekuur op 8 maart

NGV_logo

Het Voorouderspreekuur van de NGV afdeling Delfland is intussen erg populair geworden. Bent u ook geïnteresseerd in uw voorouders en waar ze vandaan komen?

Als u dat ook eens wil onderzoeken maar niet weet hoe en waar te beginnen, of als u met uw onderzoek bent vastgelopen, kom dan op 8 maart van 14.00 – 16.00 uur naar het voorouderspreekuur. De toegang is gratis voor leden en niet-leden. Of misschien wilt u gewoon eens over uw onderzoek praten met een paar mede-onderzoekers of hebt u andere genealogische vragen?  De Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Delfland en het Archief Delft helpen u graag met uw onderzoek.

Vrijwilligers van de afdeling Delfland van de NGV  helpen u verder op weg met het onderzoek, geven voorlichting over de aanpak van stamboomonderzoek en demonstreren enkele programma’s om de gegevens in op te slaan.

Het spreekuur wordt de tweede woensdag van de maand gehouden bij Archief Delft, Oude Delft 169 te Delft in de vergaderkamer op de tweede verdieping. Er is helaas geen lift. Als u zich bij de receptie meldt, wordt u bij ons gebracht.

De eerstvolgende keer is op 12 april.