Stamboomspreekuur Nederlandse Genealogische Vereniging

NGV_logo

Op woensdag 10 mei kunt u bij Archief Delft het volgende genealogische spreekuur bezoeken. Als u wil weten hoe u op internet, in archieven en elders informatie kunt vinden over uw voorouders, als u gewoon eens over uw zoektocht wil praten met een paar mede-onderzoekers of als u met uw onderzoek bent vastgelopen, bent u op die dag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij het spreekuur. Er staan enkele deskundigen van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Delfland voor u klaar. De toegang is gratis voor leden en niet-leden.

Behalve dat zij u verder kunnen helpen met uw onderzoek, geven deze vrijwilligers tips over de aanpak van stamboomonderzoek en demonstreren zij enkele programma’s om de gegevens in op te slaan.

Dit voorouderspreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met Archief Delft De eerstvolgende keer na 10 mei is op woensdag 14 juni. Over het vervolg van het spreekuur, na de verhuizing van Archief Delft deze zomer, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Het spreekuur wordt gehouden bij Archief Delft, Oude Delft 169 te Delft in de vergaderkamer op de tweede verdieping. Er is helaas geen lift. Als u zich bij de receptie meldt, wordt u bij ons gebracht.