NGV Voorouderspreekuur op 12 april

NGV_logo

Op woensdag 12 april kunt u bij Archief Delft het volgende Voorouderspreekuur bezoeken. Als u iets meer wil weten over uw voorouders maar niet weet hoe en waar te beginnen, als u gewoon eens over uw onderzoek wil praten met een paar mede-onderzoekers of als u met uw onderzoek bent vastgelopen, bent u op die dag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij het spreekuur van enkele deskundigen van de Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Delfland. De toegang is gratis voor leden en niet-leden.

Behalve dat zij u verder kunnen helpen met uw onderzoek, geven deze vrijwilligers tips over de aanpak van stamboomonderzoek en demonstreren zij enkele programma’s om de gegevens in op te slaan.

Dit voorouderspreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met Archief Delft De eerstvolgende keer na 12 april is op woensdag 10 mei. 

Het spreekuur wordt gehouden bij Archief Delft, Oude Delft 169 te Delft in de vergaderkamer op de tweede verdieping. Er is helaas geen lift. Als u zich bij de receptie meldt, wordt u bij ons gebracht.