Deel uw kennis

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Wiki Delft
Erfgoed Delft en Omstreken is de afgelopen periode druk bezig geweest met het opzetten van Wiki Delft: www.wikidelft.nl. Op deze website kan iedereen die iets kwijt wil over Delfts erfgoed (verhalen, foto’s, filmpjes, etc.) actief zijn of haar bijdrage leveren.

Hoe werkt het?
Wiki Delft werkt hetzelfde als Wikipedia; wie kennis heeft over een bepaald onderwerp, plaatst die kennis op een webpagina. Anderen kunnen die informatie vervolgens becommentariëren, aanvullen of wijzigen. Delfts erfgoed is immers van en voor iedereen.

Wanneer online?
Vanaf maandag 12 april 2010 is Wiki Delft online. Vervolgens wordt er gewerkt aan een versie die draait op een mobiele applicatie met een touchscreen. Deze 'Verhalentafel' kan bijvoorbeeld bij een straatfeest worden neergezet om de bewoners te laten zien wat er al bekend is over hun straat en ze te stimuleren deze kennis aan te vullen.

Vrijwilligers gezocht!
Voor het project Wiki Delft is Erfgoed Delft nog op zoek naar vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?
Ga dan naar de website: www.wikidelft.nl.

Of neem contact op met Marie-France van Oorsouw, projectleider Wiki Delft, via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Last Updated on Monday, 05 July 2010 09:09  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 

Openingstijden

There are no translations available.

Bekijk hier de actuele openingstijden

archief

Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies