Dienstverlening

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Archief Delft staat voor dienstverlening aan u als bezoeker. Onze medewerkers staan dus voor u klaar en willen u graag van dienst zijn. Wij maken u erop attent dat het gebouw slecht toegankelijk is voor invaliden.

Uw suggesties (en eventuele klachten) zijn van harte welkom. In de studiezaal liggen formulieren waarin u uw voorstel kwijt kunt.

Natuurlijk kunt u ons ook This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of schriftelijk (Postbus 78, 2600 ME, Delft) benaderen.

Toegang tot de archieven 
Toegang tot de archiefbibliotheek 
Burgerzaken 
Tarievenoverzicht

 

Kwaliteitshandvest dienstverlening

Om de kwaliteit van de dienstverlening van het Archief Delft optimaal te maken, zijn normen en afspraken geformuleerd, welke zijn vastgelegd in het Kwaliteitshandvest "ERFGOED DELFT - Dienstverlening bij het Archief Delft". Deze normen hebben betrekking op informatieverstrekking en de raadpleging van archieven en collecties in de studiezaal en op afstand: schriftelijk, telefonisch of via internet en e-mail. Ook zijn hierin de belangrijkste regels verwerkt die voor u als bezoeker gelden, en procedures waarmee wij werken.

Wij hopen met deze afspraken de belangen van bezoekers, medewerkers en collecties zo goed mogelijk te behartigen.

Last Updated on Monday, 20 December 2010 12:06  
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 

Openingstijden

There are no translations available.

Bekijk hier de actuele openingstijden

archief

Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies