Dienstverlening

 • Vraag&antwoord

  Prikbord

  There are no translations available.

  Bent u al jaren op zoek naar die ene missing-link?

  U kunt hier een vraag plaatsen waarvoor u de hulp van andere onderzoekers wilt inroepen. Deponeer uw vraag in onze electronische postbus en vermeld uw telefoonnummer en/of uw adres. Wij plaatsen uw oproep drie maanden.

  Het prikbord is niet bedoeld voor vragen naar alleen een familienaam (bijvoorbeeld: 'wie kan er meer vertellen over de genealogie van de familie Jansen'), of voor vragen die geen verband houden met Delft.

  Klik hier om direct naar het Prikbord te gaan.

 • Tarievenoverzicht

  There are no translations available.

   

  Wanneer u zelf onderzoek verricht in de studiezaal van het Archief Delft is dat gratis. Voor het maken van kopieën en reproducties betaalt u tarieven die jaarlijks door de gemeente worden vastgesteld. U kunt het Archief Delft ook opdracht geven (alleen schriftelijk) iets voor u uit te zoeken. Daar zijn kosten aan verbonden. Natuurlijk kunt u zelf aangeven hoeveel tijd u maximaal aan het onderzoek wilt laten besteden, voor de volledigheid: de onderzoekstijd wordt in rekening gebracht.

  Tarieven
  Bekijk hier het tarievenoverzicht voor 2015

Nieuws

 • Nieuwe Delf van 2015

  There are no translations available.

  In het eerste nummer van het magazine Delf van 2015 zijn binnen het thema 'Te Wapen' een aantal Delftse wapenfeiten beschreven. Koop het tijdschrift in de winkel van Museum Prinsenhof Delft of word abonnee en ontvang het magazine 4 x per jaar thuis voor slechts €16,50.

 • Start cursus Oud Schrift (Paleografie)

  There are no translations available.

  Vanaf woensdag 8 april start een nieuwe cursus Oud Schrift (Paleografie) voor beginners. Leer in 10 lessen aan de hand van uiteenlopende teksten alles over oud schrift en de verschillende schrijfwijzen.

 • Archieven verhuizen naar Schiedam

  There are no translations available.

  Delftse archieven in depot Torenhove verhuizen naar Gemeentearchief Schiedam
  De archieven van Archief Delft bewaard in het depot Torenhove, zijn voor een periode van twee jaar overgebracht naar het Gemeentearchief Schiedam. Vanaf 17 februari zijn de stukken uit deze archieven weer op te vragen en in te zien op de studiezaal van Schiedam.