Bouwtekeningen inzien

Bouwtekeningen kunt u inzien op de studiezaal van het Stadsarchief, het bezoekadres is Gantel 21 in Den Hoorn. De openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 9.00-17.00.

Niet van alle gebouwen in Delft zijn bouwtekeningen beschikbaar, klik op bouwdossier aanwezig voor een volledige lijst van adressen waarvan bouwtekeningen ter inzage zijn.

 Voor inzage van bouwtekeningen zijn 6 computers beschikbaar op de studiezaal. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen, het is dan wel mogelijk dat u even moet wachten tot er een computer beschikbaar is. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken, dan reserveren wij één computer voor u. U maakt een afspraak door een mail te sturen aan stadsarchief@delft.nl, met vermelding van datum en tijdstip waarop u langs zou willen komen.

De bouwtekeningen kunt u downloaden op een USB stick. In verband met de veiligheid van ons netwerk is het niet toegestaan een eigen USB stick hiervoor te gebruiken, u kunt een USB stick kopen bij onze medewerkers voor € 5,-. U kunt de bouwtekeningen niet bij ons printen.