2e woensdag van de maand: Voorouderspreekuur NGV!

Het Voorouderspreekuur is intussen erg populair geworden. Bent u ook geïnteresseerd in uw voorouders en waar ze vandaan komen?

Als u dat ook eens wil onderzoeken maar niet weet hoe en waar te beginnen, of als u met uw onderzoek bent vastgelopen, kom dan op 8 februari naar het voorouderspreekuur. De toegang is gratis voor leden en niet-leden. Of misschien wilt u gewoon eens over uw onderzoek praten met een paar mede-onderzoekers of hebt u andere genealogische vragen?  De Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Delfland en het Archief Delft helpen u graag met uw onderzoek.

Vrijwilligers van de afdeling Delfland van de NGV  helpen u verder op weg met het onderzoek, geven voorlichting over de aanpak van stamboomonderzoek en demonstreren enkele programma’s om de gegevens in op te slaan.

In samenwerking met Archief Delft houdt de NGV afdeling Delfland een maandelijks genealogisch spreekuur op de tweede woensdag in de maand van 14 tot 16 uur. De eerstvolgende keer is op 8 maart. 

Het spreekuur wordt gehouden bij Archief Delft, Oude Delft 169 te Delft in de vergaderkamer op de tweede verdieping. Er is helaas geen lift. Als u zich bij de receptie meldt, wordt u bij ons gebracht.